2009. július 7., kedd

VAKÁCIÓ!

Kedves Olvasók!

Szeretném megköszönni minden olvasómnak az eddigi érdeklődését, amely a napról-napra növekvő olvasószám adatai alapján visszaigazolni látszik a Szabad Alkotók blogjának létjogosultságát és időszerűségét. Különösen, ha a blog elindítása óta eltelt rendkívül rövid idő alatt verbuválódott olvasótábor nem csekély méretéből vonunk le következtetéseket. Időközben telefonon és e-mailben is kaptam támogató hívásokat, üzeneteket, amelyeket ezúton is köszönök. Természetes, hogy egy ilyen - szelíden szólva - "markáns" célkitűzéssel indított szakmai blog esetében az olvasókat érdekelheti az is, hogy milyen a blog visszhangja a társai, kollégái körében, hogyan viszonyul hozzá a szakmai közélet. Ez a bevezető e jogos tájékozódási igénynek kívánt eleget tenni.

Van egy jó és egy rossz hírem.

Jó hír azoknak, akik meglehetős ellenszenvvel olvassák (bizony ilyenek is vannak .-) a blogot: előreláthatóan most egy hónapnyi szünet következik, bátorkodom egy kicsit lazítani, pihenni, nyaralni is, lehetőleg nem terhelve önmagamat sem az ebben a blogban eddig felvázolt szakmai gondokkal. Ez természetesen jó hír önmagamnak és a családomnak is.

Rossz hír ugyanez a kedves érdeklődő olvasóimnak. Tőlük ezúton kérek némi empátiát és megértést. Köszönöm. De remélem, hogy nekik is lesz lehetőségük, hogy pihenhessenek, kikapcsolódhassanak ebben az időben, és nekik is azt tanácsolom, hogy egészségük megőrzése érdekében, amennyire csak lehetséges, tegyék félre egy kis időre a szakmai gondokat.

Ez az egy hónapnyi szünet természetesen csak terv, és amint azt jól tudjuk, minden terv menet közben változik. Ezért az ellendrukkereimnek felhívom a figyelmét arra, hogy érdemes időnként mégis benézniük a blogba, mert bizony előfordulhat, hogy valamilyen forró anyag miatt mégsem tudom majd megállni, hogy közzétegyem a véleményemet. De természetesen nekik is jó egészséget és nyári lazulást kívánok.

Kellemes nyaralást mindenkinek, lazuljatok, pihenjetek, utazzatok, lubickoljatok, törődjetek a családotokkal és töltődjetek fel élményekkel és energiával.

Üdvözlettel, Ódor Tamás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése